Oslovení před volbami

18.09.2021 15:13

Vážení občané,

když jsem vybírala, s jakým heslem jít do volební kampaně, zvolila jsem: „Život a práce na 1. místě.“ Lidský život má totiž obrovskou hodnotu. Možná si ji pořádně uvědomíme až ve chvíli, kdy o někoho blízkého přicházíme. V mém případě to bylo, když manžel podlehl rakovině. Člověk pak řadu věcí přehodnotí, např. to, jak moc je důležitá role rodiny v naší společnosti. Nicméně k životu je zapotřebí nejen zdraví, ale i bezpečí a práce. Bezpečí nám však ohrožuje nelegální migrace. Práci nám pak ohrožují ekonomické dopady koronavirové krize, které budou mít za následek propouštění.

My se nebojíme zastávat názor, že problém migrace je třeba řešit v muslimských zemích, nikoliv však u nás, jelikož naše země má svých problémů dost. Stejně tak se chceme podívat na přebujelý systém sociálních dávek, aby pomoc státu šla skutečně potřebným, např. lidem, co přijdou o práci a snaží se najít si novou, a nikoliv těm, kteří pracovat nechtějí a ani nikdy nebudou, ačkoliv by mohli, a počítají s tím, že se o ně stát postará. Politici Vám řeknou, že systém dávek je moc komplikovaný na to, aby ho bylo možné změnit. Když ale politici budou vědět, že máte možnost je odvolat, budou mít zájem to řešit, protože občan je tím, kdo by měl mít poslední slovo.   

Respektuji Vaši svobodnou volbu, ale poprosím Vás, abyste hlavně přišli k volbám. Je to důležité. Nenechte za sebe rozhodovat druhé. Pokud chcete zachovat českou korunu, a nikoliv přijmout euro, chcete, aby politici byli zodpovědní za své činy a měli jste možnost je odvolat, chcete bezpečí pro Vás a Vaše blízké, které nám ohrožuje nelegální migrace, a chcete také ochránit Vaše pracovní místo před dopady koronavirové krize, tak dejte hlas Svobodě a přímé demokracii (SPD). Děkuji Vám za něj.

Vaše Vlaďka Lesenská
lídr kandidátky SPD v Královéhradeckém kraji